مشاوره و راه اندازی فست فود و غذای فرنگی در تهران  

مراحله راه اندازی رستوران و فست فود

 برخلاف ظاهر رستوران داری که اکثر عوام فکر می کنند شغلی آسان و پر درآمد هست باید به استحضار برسانم که شغل رستوران داری  شغلی سخت و به همراه مسئولیت زیاد و با حاشیه سود بسیار پایین می باشد. 

 

اما چه چیزی این کار را برای یک رستوران دار جذاب میکند!؟ 

عشق و علاقه و صبر رستوران دار نسبت به شغلش و همچنین خدماتی که به مشتری ارائه میدهد و رضایتی که از مشتری دریافت میکند ، باعث می شود تا یکی از بهترین کسب کارها برای او باشد.

 

اولین بخش از مراحل راه اندازی رستوران و فست فود 

برخلاف بعضی از کسب کار های دیگر ، یک سرمایه گذار در کسب کار رستوران باید دید بلند مدت حداقل 5 ساله نسبت به کسب کار خود برای سود دهی داشته باشد . 

زیرا یکی از عوامل موفق شدن در کسب کار رستوران "خلق یک برند"و "اعتبار دادن به آن برند" میباشد.

 

"برند" و "برندینگ" چیست و خلق ان بچه صورت می باشد! 

مطابق با تعریف انجمن بازار یابی ( AMA آمریکا ) هویت یک برند یا همان برندینگ مجموعه ای متشکل از اسم ، لوگو ، علامت یا مشخصه ، طراحی ، رنگ بندی و یا ترکیبی از آنهاست که برتری ها وخدمات هر تجارتی را هویت میبخشد. 

 در اصل یرندینگ تفاوت های شما را با شرکت های دیگر مشخص می کند. 

بنابر این برندینگ درباره رقابت بر سر مشتری و تشویق آنها بر سر انتخاب خدمات و محصولات شما در میان رقبا نیست ، بلکه ایجاد ذهنیت و چشم انداز نسبت به تجارت خود در مشتریان است ، تا جایی که رفع نیاز های خود را در گرو مراجعه به شما بدانند. 

 

 

راه اندازی فست فود و رستوران فرنگی در تهران و شهرستان ها

09122507635

مهندس بهزاد سلامت بخش 

اینستاگرام :

CONSULTANT_BEHZAD_SALAMAT