مشاوره و راه اندازی فست فود و کافه رستوران فرنگی
چهارمین بخش از مراحله راه اندازی کافه رستوران و فست فود ( تهیه نقشه آشپز خانه و انتخاب تجهیزات مناسب)
همان طور که در بخش قبل ( مرحله سوم ) راجب نحوه انتخاب واحد تجاری مناسب توضیح داده ایم بعد از انتخاب ملک تجاری مناسب نوبت به تهیه نقشه آشپز خانه و تهیه نقشه مبلمان برای سالن میرسد .
در ابتدا میبایست یک نقشه کلی (plan) از ملک تجاری با اندازه گیری دقیق تهیه کرد و شروع به کشیدن نقشه کلی کرد ، سپس با توجه به نوع کاربری که از قبل تایین کرده ایم باید نقشه را تفکیک کنیم ، برای مثال اگر کاربری ما سوپر اغذیه باشد (فست فود) به یک نوع پلان نیاز دارد اگر پیتزایی باشد به نوعی دیگر ، اگر سوخاری باشد به نوعی دیگر و اگر برگری (ساندویچی ) باشد به نوعی دیگر نیاز به تهیه نقشه و چیدمان تجهیزات نیاز هست.
لازمه کشیدن یک نقشه مناسب و تهیه تجهیزات رستوران داشتن دانش زیاد و تجربه حرفه ای در زمینه رستوران است ، پس بهتر است برای کشیدن نقشه و تهیه تجهیزات مناسب حتماً از یک فرد با تجربه در زمینه رستوران (مشاور و راه انداز) استفاده کرد .
انتخاب تجهیزات مناسب آشپزخانه صنعتی
همان اندازه که تهیه یک نقشه بسیار حساس است ، انتخاب تجهیزات اشپزخانه ( تجهیزات مناسب پخت پز ) نیز بسیار مهم و حساس هست.
حتماً باید حساسیت زیادی در تهیه تجهیزات اشپزخانه به کار برد ، چرا که قرار است مدت طولانی را با استفاده از این وسایل در کار سپری کرد ، حتماً باید از برند های معتبر خارجی و همچنین برند های متبر داخلی به صورت ترکیبی از هر دو نوع خارجی و ایرانی استاده کرد.
حتماً سوال برایتان پش می آید چرا ترکیبی چرا فقط وسایل خارجی نه؟ و یا چرا فقط وسایل داخلی نه؟
برای جواب به این سوال می توان گفت تجربه . بله تجربه به ما ثابت کرده است که یک سری از تجهیزات بنا به دلایل کیفیتی در راندمان بالا بهتر است خارجی باشند ، و یک سری از وسایل به دلیل قیمت مناسب و کیفیت بسیار عالی که مشابه به لوازم خارجی هستند بهتر است ایرانی باشند .
استفاده ترکیبی از برند های خارجی و ایرانی باعث کاهش هزینه و کمک به صنعت تولید داخلی خواهد شد .
البته شایان ذکر است در این چند سال اخیر پیشرفت چشم گیری در صنعت تولید داخلی تجهیزات رستورانی داشته ایم . امیدوار هستیم که در سال های جدید پیش رو بتوانیم آنقدری کیفیت تولید مان را بالا ببریم که در زمینه جهانی و صادرات برون مرزی موفق باشیم .
مشاور و راه اندازی فست فود ورستوران فرنگی در تهران وشهرستان ها
09122507635
مهندس بهزاد سلامت بخش
اینستاگرام: consultant_behzad_salamat