مراحل راه اندازی فست فود

 

منوی فست فود با توجه به اصول نوشته می شود، مناسبترین تجهیزات با توجه به منوی طراحی شده خریداری می شود و با آموزش درست پرسنل به بهره برداری می رسد. اگر اولین قدم در راه اندازی فست فود را درست بردارید، می توانید از بسیاری هزینه هایی که ممکن است در ادامه متحمل شوید جلوگیری کنید. چون بسیاری از این هزینه ها ناشی از اشتباهات و آزمون خطا در راه اندازی فست فود می باشد.

 

صنعت غذایی فست فود و بیرون بر در دنیا ، علی رغم مخاطرات بهداشتی مربوطه به رونق رسیده.با توجه به مطالعات اخیر مشتریان تعریف فست فود را گسترش دادند. درک مشتریان فست فود دیگر فقط محدود به سرویس های پرسرعت نیست ، به جایش یک مفهوم دوگانه ایجاد شده، شامل فست فودهای سنتی و غذاهای سریعی ای که بیشتر تاکید روی عطر و طعم وکیفیت غذاست. ایده ی مکان های قرارگیری فست فود هم گسترش یافته،از رستوران هایی با خدمات کامل تا بیرونبری و خوردن غذا درمیزهایی که کنار پیاده روتعبیه شده.

افتتاح و راه اندازی رستوران (فست فود، غذای سریع) یک رویای کارآفرینی محبوب است، اما واقعیت از یک رویا دورتر است.کسب و کار رستورانی می تواند خیلی سخت باشد. درحالیکه چشم انداز و ابتکار عمل برای شروع هرنوع آرزویی لازم است، تبدیل آن آرزو به موفقیت نیازمند تحقیق، برنامه ریزی، سرمایه است (نه همیشه به آن اندازه سرمایه ای که شما فکر می کنید)، تیزبینی و پشتکار لازم است. 

پیترا

 

راه انداز فست فود و رستوران فرنگی در تهران و شهرستان ها

09122507635

مهندس بهزاد سلامت بخش

اینستاگرام:

consultant_behzad_salamat