مشاور راه اندازی فست فود و غذای فرنگی وساندویچی

مشاور راه اندازی فست فود و غذای فرنگی وساندویچی - سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در صنعت فست فود و غذا

۲ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

مشاور و راه اندازی فست فود و غذای فرنگی و ساندویچی در تهران

مشاوره و راه اندازی فست فود و کافه رستوران فرنگی 

 

چهارمین بخش از مراحله راه اندازی کافه رستوران و فست فود ( تهیه نقشه آشپز خانه و انتخاب تجهیزات مناسب) 

 

همان طور که در بخش قبل ( مرحله سوم ) راجب نحوه انتخاب واحد تجاری مناسب توضیح داده ایم بعد از انتخاب ملک تجاری مناسب نوبت به تهیه نقشه آشپز خانه و تهیه نقشه مبلمان برای سالن میرسد . 

در ابتدا میبایست یک نقشه کلی (plan) از ملک تجاری با اندازه گیری دقیق تهیه کرد و شروع به کشیدن نقشه کلی کرد ، سپس با توجه به نوع کاربری که از قبل تایین کرده ایم باید نقشه را تفکیک کنیم ، برای مثال اگر کاربری ما سوپر اغذیه باشد (فست فود) به یک نوع پلان نیاز دارد اگر پیتزایی باشد به نوعی دیگر ، اگر سوخاری باشد به نوعی دیگر و اگر برگری (ساندویچی ) باشد به نوعی دیگر نیاز به تهیه نقشه و چیدمان تجهیزات نیاز هست. 

لازمه کشیدن یک نقشه مناسب و تهیه تجهیزات رستوران داشتن دانش زیاد و تجربه حرفه ای  در زمینه رستوران است ، پس بهتر است برای کشیدن نقشه و تهیه تجهیزات مناسب حتماً از یک فرد با تجربه در زمینه رستوران (مشاور و راه انداز) استفاده کرد . 

 

پلان اشپز خانه      

 

 

انتخاب تجهیزات مناسب آشپزخانه صنعتی 

همان اندازه که تهیه یک نقشه بسیار حساس است ، انتخاب تجهیزات اشپزخانه ( تجهیزات مناسب پخت پز ) نیز بسیار مهم و حساس هست. 

حتماً باید حساسیت زیادی  در تهیه تجهیزات اشپزخانه به کار برد ، چرا که قرار است مدت طولانی را با استفاده از این وسایل در کار سپری کرد ، حتماً باید از برند های معتبر خارجی و همچنین برند های متبر داخلی به صورت ترکیبی از هر دو نوع خارجی و ایرانی استاده کرد. 

حتماً سوال برایتان پش می آید چرا ترکیبی چرا فقط وسایل خارجی نه؟ و یا چرا فقط وسایل داخلی نه؟ 

برای جواب به این سوال می توان گفت تجربه . بله تجربه به ما ثابت کرده است که یک سری از تجهیزات بنا به دلایل کیفیتی در راندمان بالا بهتر است خارجی باشند ، و یک سری از وسایل به دلیل قیمت مناسب و کیفیت بسیار عالی که مشابه به لوازم خارجی هستند بهتر است ایرانی باشند .   

 

استفاده ترکیبی از برند های خارجی و ایرانی باعث کاهش هزینه و کمک به صنعت تولید داخلی خواهد شد .

البته شایان ذکر است در این چند سال اخیر پیشرفت چشم گیری در صنعت تولید داخلی تجهیزات رستورانی داشته ایم . امیدوار هستیم که در سال های جدید پیش رو بتوانیم آنقدری کیفیت تولید مان را بالا ببریم که در زمینه جهانی و صادرات برون مرزی موفق باشیم . 

 

 

مشاور و راه اندازی فست فود ورستوران فرنگی در تهران وشهرستان ها

09122507635

مهندس بهزاد سلامت بخش 

اینستاگرام: consultant_behzad_salamat

۲۹ خرداد ۰۰ ، ۰۰:۱۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مشاور راه اندازی فست فود در تهران

مشاور و راه اندازی فست فود و غذای فرنگی و ساندویچی در تهران

مشاور و راه اندازی فست فود و غذای فرنگی و ساندویچی 

 

سومین بخش از مراحل راه اندازی رستوران و فست فود (انتخاب ملک یا واحد تجاری)

 

بعد از گذراندن مراحل انتخاب یک اسم و تبدیل آن به یک برند که در دو قسمت قبل تویضح دادیم ، پیدا کردن یک واحد تجاری متناسب با برندی که از قبل انتخاب کردیم سومین بخش و یکی از تاثیر گذارترین  مراحل برای برند و کسب کار رستوران یا فست فود مان میباشد. 

برای انتخاب یک واحد تجاری مناسب باید ایتم ها و یا استاندارد هایی را در نظر گرفت که این استاندارد ها شامل :

نوع فعالیت ،انتخاب بازار هدف مشتریان ، میزان بودجه ، متراژ مناسب ، موقعیت منطقه ای ،موقیعت محله ای، شناخت رقبا  ، دارا بودن پایان کار تجاری ملک ، بَر مناسب و داشتن جای پارک کافی...     

ما سعی کردیم مهم ترین ایتم ها و استاندارد هایی که برای انتخاب یک ملک تجاری باید درنظر گرفت را به صورت ساده بیان کنیم وگرنا نکاتی مانند :

marketing،  marketing plan و business plan استفاده از برنامه تحلیلی SWOT و SOAR  و دیگر مطالب انتزاعی و تخصصی را نیز می توان نام برد که تحلیل و فهم ان برای عوام  یک مقدار سخت میباشد.

لازم به ذکر است انتخاب نادرست ملک و رعایت نکردن این استاندارد هایی که در بالا به ان ها اشاره کردیم اسیب بسیار جدی به برند خواهد زد که نهایتاً باعث منحل شدن برند و جمع اوری واحد تجاری خواهد شد. 

 

انتخاب ملک تجاری
راه انداز فست فود و رستوران فرنگی در تهران و شهرستان ها 09122507635

مهندس بهزاد سلامت بخش

اینستگرام:CONSULTANT_BEHZAD_SALAMAT

۲۶ خرداد ۰۰ ، ۲۲:۰۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مشاور راه اندازی فست فود در تهران